Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye uyum ve elverişli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya sağlıklı ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Göreceksiniz ki bu derece erdemli nitelikli yangın kapılarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakarak muayyen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) mukannen durumlara göre Yangın Merdiveni Kapısı TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve orantılı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Sertifikasız yangın bapları da elverişli maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir alternatif sunar.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişi hayatını ana saha, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı ne bakım yapılmalıdır? Yangın bapları tertipli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlıklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetleme edilmesini içerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu perese haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page